Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víc než dva měsíce jsem přemýšlela, co se z toho příběhu vyklube, a opět jsem se nezklamala. Díky R^ Možná je lepší některý věci nevědět. Líp se pak člověku spí. Kdyby měl člověk přemýšlet o všem zlu, co ho na světě je, musel by se rovnou sbalit a naklapat do Černovic navlíkat korálky...

0 0
možnosti
BD

skvěle napsáno - jen tak dál. Mnohem lepší než "dokonalé" cestopisy

0 0
možnosti
MR

M72i97l94a79n 65R31a16d21e34k

21. 12. 2013 1:16

taky me vetsinou rozuri kdyz lide z pohodli nasi civilizace tvrdi ze jak je to krasne v techto koncinach, treba v Africe, Asii - jak lide ziji v symbioze s prirodou a jak jejich duchovni zivot je kraaaasny, zadny zapadni materialismus, a ja bych jim to pral vzdy zazit na vlastni kuzi, ne jako turiste kterym se to podava ve zlatem staniolu a beze smradu, ale opravdu v tech rajskych koncinach zit. Bez te hnusne civilizace.

jinak za clanek R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Kdyby někdo včas mohl otevřít v Treblince plynovou komoru a zachránit na poslední chvíli ty lidi, pravděpodobně by někteří z nich vykazovali posttraumatický šok a nic by si nepamatovali. Po těch lidech na místě, kde čakali v hrůze, až na ně přijde řada a slyšeli křik z komory, zůstaly jejich výkaly. Psychická zátěž z takové zkušenosti plynoucí se pak nedá odstranit jinak, než že se terapeut pokusí pacienta vrátit v regresi zpět, a ten pak to utrpení prožije znovu. Mohlo by se stát, že by pacientovi opět povolil svěrač, opět by křičel hrůzou. Dramatická, přesto jediná účinná procedura v takových případech. Vymýtání ďábla? To bych neřekl, ale odstranění emoční zátěže - zla způsobené zlem, to by možné bylo. To se totiž stává - tragédie, tragické zkušenosti s velmi nepříjemnými následky, pokud se je nepodaří odstranit znovuotevřením nevědomí, kde je ta zkušenost zaznemenána a za normálních okolností nepřístupná.

1 0
možnosti
Foto

Nádherné myšlenkové pochody:-). Díky a R^R^.V

1 0
možnosti
MB

Chlape, vítaj zase!

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS